Skip to content
Sök

Lägergård Rengen

KFUM Linköpings vackra och avskilda lägergård Rengen ligger naturskönt i ett östgötskt eklandskap vid sjön Stora Rängen, ca 2,5 mil söder om Linköping.

Karta/vägbeskrivning

På vår lägergård är det perfekt att njuta av en storslagen natur, bad, paddla kanot och socialt umgänge med er grupp. Du kan hyra för exempelvis läger, övernattningar och dagverksamhet med närhet till skog, bad och fiske.

Anläggningen

Huvudbyggnaden består av en stor matsal för ca 80 personer samt boende för 20 personer. I källarplanet finns också en lokal för aktiviteter som lekar, samkväm, pingis eller disco. I fem mindre stugor finns det boendeplats för 8-12 personer per stuga. Dusch och toalett finns, förutom i huvudbyggnaden, också i de flesta stugorna. En nyrenoverad bastu finns också vid bryggan.

På gården finns totalt cirka 76 bäddar.
Självhushåll via huvudbyggnadens välutrustade men enkla storkök är det vanliga alternativet vid uthyrning.

För vem?

Lägergården Rengen passar bra för exempelvis kurser, konferenser, fester, bröllop och idrottsläger. Lägergården är idealisk med sina stora utomhusytor i den natursköna miljön.

Upplevelser

På lägergården har du tillgång till bastu, badplats, fotbolls- och basketplan, kanoter, volleybollnät, fiskemöjligheter och ett friluftsliv i en naturskön omgivning. Vandringsleden Rängen Runt går förbi i närheten.

Priser och bokning

Huvudbyggnaden kostar  för föreningar och privatpersoner 7000 kr per dygn och små stugorna från 2560 kr till 3840 kr per dygn.
Till varje sängplats finns madrass, täcke och kudde, medan lakan och örngott medtages av den boende.

Boka via vårt kansli på tel 0732-474700 eller via mail kansli@kfumlinkoping.se

Välkomna!