Skip to content
Sök

Basket Camp 2021

Veckorna 24 och 25 har vi vårt årliga Basket Camp i samarbete med Stångåstaden! Ett dagkollo där basket står i fokus men vi provar även på andra aktiviteter.

Om läget är oförändrat gällande Covid-19 och fortsatta hårda restriktioner gäller så kan lägret ställas in med kort varsel. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och efter kontakt med Smittskydd Östergötland så kan vi i nuläget arrangera vårt läger i juni.

Vi håller till runt omkring hallen på Garnisonen eller Ebbepark, vi kommer även besöka vår lägergård Rengen där vi kan bada, paddla kanot och mycket mer! Mer information om exakt plats kommer senare.

Vi samlas kl.9 och avslutar kl.15. Alla tar med sig egen mat, frukt och vattenflaska. Tillgång till micro finns inte. Vi dricker ingen läsk eller energidryck och godis är inte heller tillåtet under dagen. Idrottskläder, både ute och inne, behövs alla dagar.

14-17 juni för barn födda 10,11,12,13
21-24 juni för barn födda 06,07,08,09

450 kr/vecka

Skriv namn och Basket Camp och skicka till astrid.kfumlinkoping@gmail.com så skickar vi ett formulär till er för anmälan.

Sista anmälningsdag 30 maj!

Vi har begränsat antal platser, först till kvarn!

Välkomna!