Sektioner

 

KFUM Linköpings största verksamheter är inom idrotten. För närvarande inom Basket, Frisbee, Taekwondo, Krav Maga, Lacrosse, Futsal, Tennis och golf. Läs mer nedan, samt klicka på länkarna.

Basket

Basket

KFUM Linköping är stadens enda basketförening med allt från basketskola till ungdoms- och seniorlag.

Läs mer


Frisbee Ultimate

Frisbee Ultimate

KFUM Linköping Ultimate Frisbee är en läcker uppåtgående lagsport för såväl tjejer som killar.

Läs mer


Lacrosse

Lacrosse

KFUM Linköping Lacrosse är en häftig, snabb och läcker lagsport och bollsport med många likheter med bland annat ishockey, men med boll och håv, istället.

Läs mer


Taekwondo

Taekwondo

Denna varierande budosport innehåller både fysisk och mental träning, styrka och en kamp i både attack och självförsvar, samt disciplin.

Läs mer


Boxning

Boxning

Ur träningssynpunkt är boxning en av de mest allsidiga sporterna som finns! Här får du träna allt från styrka, kondition, explosivitet till reaktionsförmåga.

Läs mer


Krav Maga

Krav Maga

KFUM Linköping Krav Maga är en träningform inriktat på civilt självförsvar, mycket proffessionellt, mycket fysik och mycket nyttig.

Läs mer


Kören

Kören

KFUM Kören är Linköpings gemytligaste kör. Det är en manskör med fyra stämmor.

Läs mer


Futsal

Futsal

Futsal är en variant av fotboll som spelas på en mindre spelyta med färre utespelare. Ordet kan översättas med, men är inte samma sak som, inomhusfotboll.

Läs mer


Golf

Golf

KFUM Linköping Golf är en mindre sektion som arrangerar tävlingar och träningsgrupper under säsongen och avslutar varje år med fest och korande av årets KFUM-mästare.

Läs mer

Telefon: 0732-47 47 00
Epost: kansli@kfumlinkoping.se
Besöksadress:
Snickaregatan 35, 582 26 Linköping