KFUM Linköpings vackra och avskilda lägergård ”Rengen” ligger naturskönt i ett eklandskap cirka 2,5 mil söder om Linköping vid sjön Stora Rengen.

Här är det perfekt att njuta av en storslagen natur, bad och kanoting och socialt umgänge med Er grupp.En suverän plats för gemenskap och gruppbyggande, trivsel och gemyt – en härlig lägergårdsatmosfär.

Byggnader för boende, inomhusaktiviteter och stor matsal

Huvudbyggnaden består av en stor matsal för ca 70-80 personer, samt ett boende för 20 personer. I källarplanet finns också en lokal för aktiviteter som lekar, samkväm, pingis eller disco. I fem mindre hus finns det boendeplats för 8-10 personer per hus. Dusch och toalett finns i de flesta byggnaderna.

På gården finns totalt cirka 70 bäddplatser i sängar, men även möjlighet till ytterligare ett antal platser i form av madrassförläggning i matsalens källare- och aktivitetsrum.

Självhushåll

Självhushåll är det grundläggande och vanliga alternativet vid förhyrning, då Stora Matsalens välutrustade men enkla storkök finns till Ert förfogande. Ytterligare ett hus upprustas för självhushåll, vilket kan möjliggöra flera grupper samtidigt på gården.

 

Hyra dag, dygn, helg etc.

  • Lakan, örngott och handdukar medtages av gästerna
  • Kostnad 2017: 5900 kr för stora huset och 2000 kr för en liten stuga

I priset ingår fri tillgång till kanoter (ca 10 st), båt, bad, bastu, fotbolls- och basketplan samt en naturskön omgivning.

Boka i tid!

Många veckor och helger är speciellt efter-frågade. Ni bör därför boka er vistelse i god tid!

Förfrågningar, bokningar och praktiska ärenden

Kontakta vårt kansli på tel 0732-474700 eller via e-post kansli@kfumlinkoping.se

 

Välkomna!

Här kan du ladda ner och skriva ut ytterligare information:

  1. Färdbeskrivning i färg
  2. Karta Rengen

 

 

Telefon: 0732-47 47 00
Epost: kansli@kfumlinkoping.se
Besöksadress:
Snickaregatan 35, 582 26 Linköping