Fritid

Sommarkollo 2019

Sommarkollo 2019

Veckorna 25 och 26 har vi vårt Sommarkollo för barn 7-12 år! Ett dagkollo där vi kommer att hitta på en hel del kul och testa på många sporter, både vanliga men också mer ovanliga. Vi håller till runt omkring vår hall på Garnisonen och vi kommer även besöka vår lägergård Rengen där vi kan bada, paddla kanot och mycket mer!

Läs mer


Basket Camp 2019

Basket Camp 2019

Välkomna till sommarens Basketcamp. Ett dagkollo där vi kommer att fokusera fullt på basket. Alla är välkomna, nybörjare och om du tränat basket länge.

Läs mer


Ungdomsrådet

Ungdomsrådet

En grupp ungdomar som är mellan 17 – 25 år gamla. Ungdomarna kommer från våra egna sektioner som genomgå en ledarutbildning och sedan få ett sommar jobb i föreningen. De ungdomar som vill senare engagera sig mera i föreningens utveckling sitter i den så kallade ungdomsrådet.


Street Football Cup 2018

Street Football Cup 2018

Under augusti 2018 anordnas Street Football Cup i samarbete med Stångåstaden och lokala fotbollsföreningar.


Culture Camp

Culture Camp

Culture Camp vänder sig till dig mellan 12 och 16 år som är sugen på att prova aktiviteter inom kulturområdet. Vi träffas under fem dagar på jullovet i Folkuniversitetets lokaler mitt i stan. En enklare lunch serveras till alla.​
Culture Ca​mp anordnas i samarbete med Folkuniversitetet, Östergötlands museum och KFUM Linköping.Telefon: 0732-47 47 00
Epost: kansli@kfumlinkoping.se
Besöksadress:
Snickaregatan 35, 582 26 Linköping