Lokaler

För information och uthyrningsförfrågan kontakta alltid kansliet och vår receptionist på telefon 013-364440 eller via mail kansli@kfumlinkoping.se

 

KFUM Linköpings lägergård Rengen

Lägergården ligger c:a 2,5 mil söder om Linköping vid sjön Stora Rengen och är perfekt för allehanda läger och övernattningar, lägerskola, upptakts- eller säsongsavslutningar, sociala personaltillställningar, ledar- och medlemsrekreation, kurser, bröllop m.m.

Lägergården har totalt ca 70 bäddar med tillgång till kanoter, bad, bastu, fotbollsplan och basketbollplan, samt en underbar natur. I stora huset finns storkök, matsal och uppehållsrum, samt ett antal mindre övernattningsrum.Resterande förläggningar finns i 7  stugor, med varierande antal bäddar, runt om på lägergården.

Läs mer om Rengen »

“Nya” KFUM-hallen på Garnisonen

KFUM-hallen är en medelstor idrottshall, som sommaren 2010 byggdes om och renoverades.Idag är den fräsch och fin och passar för flera olika idrottsutövningar  t.ex. Basket, Kampsport, Innebandy, Badminton Handboll, Volleyboll, Gymnastik m.m. Man kan även hyra den för övernattning på hårt underlag. Hallen kan även delas av med hjälp av vikvägg. Måtten är 17 x 27 meter.

 

 

 

 

Telefon: 0732-47 47 00
Epost: kansli@kfumlinkoping.se
Besöksadress:
Snickaregatan 35, 582 26 Linköping